Letovanja

Neka vas magija letnje energije odvede na čudesne destinacije iz naše ponude.

Atraktivne turističke destinacije iz naše ponude spremne su da zadovolje sva vaša čula.

Izaberite neku od pažljivo izabranih letnjih destinacija. Vodimo vas na mesta gde je odmor, provod i uživanje imperativ.

02
GRČKA

NEA PLAGIA – HALKIDIKI

HOTEL HRISO PAGONI

Nea Plagia – Na samo 60 km od Soluna nalazi se još turistički neotkriveni deo severozapadnog Halkidikija, na samom ulasku na Kasandru odnosno Sitoniju, pre Nea Mudanije...

02
GRČKA

PARALIA

Hotel San Giorgio

Paralia – U azurnim vodama Mediterana, koje okružuju Pieriu i obale Olimpa, čeka vas izazov. Jedno putovanje osećanja, slika, boja, mora, peska i božanstvenog povetarca koji se spušta sa vrha mitskog Olimpa na njegove rajske obale.

04
GRČKA

OLIMPYC BEACH 2022

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 70km. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora i opuštanja.

03
GRČKA

LEPTOKARIJA

Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Mesto pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena.

POGLEDAJTE PONUDU
sr_RSSerbian