BANSKO NOVEMBAR 2022

BANSKO 11.11./12.11./13.11.2022.

(3 dana – 2 noćenja)

Spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi

1. dan– 11.11.2022. petak – Leskovac - Bansko
Polazak iz Leskovca u 4h sa parkinga železničke stanice, okupljanje u 3:30. Vožnja uz usputne pauze po potrebi, prema Banskom – spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160km od Sofije. Spoj lepote i nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Smeštaj grupe u hotel. Slobodno popodne. Večera. Noćenje

2. dan – 12.11.2022. - subota – Bansko

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili korišćenje spa centra, bazena. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

3. dan – 13.11.2022. – Bansko – Sofija - Leskovac

Doručak. Kasna odjava iz hotela 11h. Polazak za Leskovac. Obilazak šoping mola Serdika u Sofiji. Dolazak u kasnim večernjim satima.

CENA ZA ODRASLU OSOBU HOTEL+PREVOZ 110 EURA
3. I 4. OSOBA U APARTMANU HOTEL+PREVOZ 98 EURA
DECA OD 6-12 GODINA HOTEL+PREVOZ 88 EURA
DECA DO 6 GODINE PREVOZ 45 EURA

Aranžman obuhvata:                                                               

  • 2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto) u hotelu Belvedere Holiday Club Bansko, Apartmani 4*  (http://www.belvedereholidayclub.bg/en/);
  • Korišćenje spa centra: bazen, đakuzi, turska banja, parna banja, sauna, ultracrvena sauna;
  • Prevoz modernim turističkim autobusom,       -   Usluge vodiča,                 
  • Panoramsko razgledanje grada sa vodičem,    -   Troškove organizacije puta.    

 Aranžman ne obuhvata:        

  • Individulne troškove,  Doplata za 1/1 sobu, Osiguranje – 550,00 din po osobi za 3 dana ili sa kovid pokrićem 700,00 din po osobi za 3 dana. 

 

Opis hotel: hotel Belvedere Holiday Club se nalazi 200m od gondole i 700m od centra mesta Bansko. Hotel se sastoji od tri kompleksa zgrada koja nisu međusobno povezana toplim hodnikom i ima ukupno 108 apartmana. 

Hotelska ponuda: recepcija, lift, lobi bar, restoran, sef na recepciji, room servis, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže, otvoreni i zatvoreni bazen, wi-fi internet, parking. Besplatne usluge: korišćenje bazena, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnesa, skijašnice, wi-fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta). 

Apartmani: tv, telefon, mini bar, kupatilo, fen, balkon. Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Svaki apartman ima dva do tri televizora kompletno posuđe, frižifer, šporet, mikrotalasnu, peglu i dasku za peglanje. Peškiri se menjaju svakog dana.

– Individulne troškove,  Doplata za 1/1 sobu, Osiguranje 3 e u dinarskoj protivvrednosti

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

*Cene su izražene u evrima – plaćanje i doplate ovog putovanja putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Societe general banke na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta isključivo u evrima.
* Uplata avansa 30% prilikom rezervacije, a ostatk u rate (zadnja rata najkasnije 15 dana pre putovanja)
* Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje (minimum broj putnika je 45), najkasnije 5 dana pre polaska
* Agencija zadržava pravo da usled nepredviđenih okolnosti promeni pojedine sadržaje u programu
* Svi putnici su u obavezi da se pridržavaju zakonskih i carinskih propisa.
* Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije TA „Bavka tours“, da vode računa o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu i prtljagu u toku trajanja aranžamana.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TA “BAVKA TOURS” doo

sr_RSSerbian